Per uns espais confortables i segurs pels treballadors i els clients.

La neteja de les nostres llars és no només necessària, sinó que també és important. I ho tenim assumit, i és per això que sempre la mantenim al dia. Però hi ha d’altres espais que compartim amb moltes persones i en els que passem gran part de la nostra vida: la feina i les botigues.

Neteja de despatxos

Els despatxos o oficines són entorns on molts de nosaltres passem gairebé més hores que a casa nostra o en espais d’oci. Són espais que necessiten estar nets, ordenats i desinfectats adequadament per tenir un entorn laboral segur i higienitzat.

I no és senzill, perquè sempre tenen una gran afluència de persones i de moviment. Això requereix que, diàriament, o amb una periodicitat alta, hàgim de netejar-los, ja no només per oferir una imatge corporativa acord a la professionalitat de la marca, sinó que és indispensable per al rendiment dels seus treballadors.

 

Neteja de botigues

Una cosa similar al que hem explicat amb els despatxos passa amb les botigues, però en aquests espais encara és més necessari incidir en la neteja, desinfecció i higienització dels espais, perquè l’afluència del públic és constant i el pas de persones es multiplica exponencialment al dels despatxos.

En les botigues, una neteja professional és indispensable, perquè aquí, la imatge de la marca es juga la seva reputació.

 

Quins plans de serveis de neteja professionals t’oferim?

Des de TQ Serveis sabem de la necessitat que tens de trobar un servei de neteja professional que encaixi amb el teu pressupost i amb la teva exigència.

És per això que hem creat diferents plans que es puguin adaptar a la teva botiga o al teu despatx. Passem a veure’ls?

    • PLA MÍNIM: servei d’un dia a la setmana de neteja (3 hores/dia), per 234 €/mes.
    • PLA BÀSIC: servei de dos dies a la setmana de neteja (2 hores/dia), per 306 €/mes.
    • PLA ESTÀNDARD: servei de tres dies a la setmana de neteja (2 hores/dia), per 416 €/mes.
    • PLA PRÈMIUM: serveis de cinc dies a la setmana de neteja (2 hores/dia), per 637 €/mes.

*Els preus esmentats en els plans són sense IGI

 

Quines són les condicions de servei?

Aquests plans inclouen en el servei el personal i els productes necessaris per a fer unes neteges efectives. La nostra plantilla està formada per personal de neteja professional amb una llarga trajectòria, i a més, cuidem que part dels nostres productes siguin ecològics.

El nostre servei no inclou els consumibles (paper de WC, bosses, papereres…). Tanmateix, si el nostre personal ha de treballar en dies festius oficials, hi ha un lleuger increment de les tarifes.

 

Què més m’ofereix TQ Serveis?

Doncs si el teu despatx o la teva botiga té àmplies zones de vidres, com aparadors o grans vitralls, tenim un servei integral de neteja de vidres.

En cas de necessitar-ho, posa’t en contacte amb nosaltres, i et facilitarem un pressupost ràpidament.

Plans especials dels serveis de neteja de botigues i de despatxos.

Plans especials dels serveis de neteja de botigues i de despatxos.

Comparteix aquesta història, tria la teva plataforma!