Avui, 19 d’octubre, és el Dia Internacional Agraïment Personal de Neteja, un sector en el qual TQ Serveis s’ha especialitzat. Tenim la sort de comptar amb persones que cada dia desenvolupen les tasques de neteja i d’higiene de forma professional i acurada.

La nostra vida la desenvolupem cada dia en multitud d’espais diversos. Ens desplacem pel carrer, anem amb els nens al parc, treballem en empreses, passem temps d’oci en bars i restaurants, anem al cinema o al teatre, fem esport en gimnasos, piscines o poliesportius, anem a l’hospital perquè ens curin…

𝗗𝗼𝗻𝗰𝘀 𝘁𝗼𝘁𝘀 𝗶 𝗰𝗮𝗱𝗮𝘀𝗰𝘂𝗻 𝗱𝗲𝗹𝘀 𝗲𝘀𝗽𝗮𝗶𝘀 𝗾𝘂𝗲 𝘁𝗿𝗲𝗽𝗶𝘁𝗴𝗲𝗺 𝗰𝗮𝗱𝗮 𝗱𝗶𝗮 𝗲𝘀𝘁𝗮𝗻 𝗰𝘂𝗶𝗱𝗮𝘁𝘀, 𝗻𝗲𝘁𝘀 𝗶 𝗵𝗶𝗴𝗶𝗲𝗻𝗶𝘁𝘇𝗮𝘁𝘀 𝗴𝗿à𝗰𝗶𝗲𝘀 𝗮 𝘂𝗻𝗮 𝗶𝗻𝗳𝗶𝗻𝗶𝘁𝗮𝘁 𝗱𝗲 𝗽𝗲𝗿𝘀𝗼𝗻𝗲𝘀 𝗾𝘂𝗲 𝗱𝗶à𝗿𝗶𝗮𝗺𝗲𝗻𝘁, 𝗶𝗻𝘁𝗲𝗻𝘀𝗮𝗺𝗲𝗻𝘁, 𝘁𝗲𝗻𝗲𝗻 𝗰𝘂𝗿𝗮 𝗾𝘂𝗲 𝗮𝗶𝘅í 𝘀𝗶𝗴𝘂𝗶. Una feina a vegades invisible, però que ens fa la vida molt més saludable i agradable.

És per això que avui, des de TQ Serveis, els hi diem gràcies!

 

Dia Internacional Agraïment Personal de Neteja

Dia Internacional Agraïment Personal de Neteja

Quin és l’origen del Dia de l’Agraïment al Personal de Neteja?

Aquesta celebració es va realitzar per primera vegada l’any 2015 a Nova Zelanda. La idea de commemorar un dia com aquest va néixer quan Lillian Small, CEO de Building Services Contractors Association of New Zealand (BSCNZ) en cooperació amb Kärcher.

Small va pensar que seria una bona idea dedicar un dia a donar gràcies a les persones que s’ocupen, cada dia, de mantenir tots els espais de la nostra vida rutinària nets i higienitzats.

Posteriorment, l’any 2017,la idea de Small de celebrar un dia a qui van anomenar “herois ocults del sector de la neteja”, va ser reconeguda a la conferència “Cleaning for a Brighter Future“.

Seguretat i salut, els sinònims d’una bona neteja

Venim de passar una pandèmia que ha posat encara més de relleu la importància de la higiene i de la neteja en els espais, sobretot els públics. I en part. Gràcies a la Covid-19, s’ha fet més evident i més palpable la importància que té la higiene en la nostra salut diària.

Per això, en dies com el d’aquesta efemèride, no podem més que sentir un profund agraïment pel sector de la neteja, part important del personal de treball temporal amb què compta Quality Andorra, i destacar el rol que han desenvolupat durant temps difícils i d’incertesa, però també pel seu paper diari, vetllant pel nostre benestar i la nostra seguretat amb el seu treball i dedicació.

Comparteix aquesta història, tria la teva plataforma!